Ovdje ste:/Načini plaćanja
Načini plaćanja 2019-05-27T12:14:48+02:00

Načini plaćanja

U LocoLobo internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine (odabir u Košarici):

PLAĆANJE POUZEĆEM/OTKUPNO: Nakon isporuke na Vašu adresu, nosiljku ćete platiti gotovinom kuriru/poštaru. Molimo pripazite da u trenutku dostave imate pripremljen točan iznos otkupnine jer vam poštar neće moći uvijek uzvratiti iznos kusura. – (Poštarina se NAPLAĆUJE 50kn)


PLAĆANJE NA RAČUN (Plaćanje virmanom, ili internet bankarstvom): Ako nemate kreditnu karticu ili je ne želite koristiti, predlažemo da koristite ovaj oblik plaćanja. Nakon što odaberete ovaj način plaćanja i potvrdite svoju narudžbu, dobit ćete e-mail s računom u kojem se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ. U slučaju da ne koristite internet bankarstvo, isprintajte račun i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti ili Fini. Nakon uplate na račun tvrtke nosiljku ćemo poslati poštom na Vašu adresu. – (Poštarina je BESPLATNA)


PLAĆANJE KREDITNIM KARTICAMA, jednokratno ili na rate bez naknada i kamate (MasterCard® i Maestro® , Visa, Diners, Discover). – (Poštarina je BESPLATNA)
Jednokratno plaćanje:
• Karticom tekućeg računa – Maestro® karticom
• Kreditnim karticama: MasterCard®, Visa, Diners, Discover karticama svih banaka.
Plaćanje na rate:
• moguće je MasterCard® karticom Zagrebačke banke, do 6 rata bez naknada i kamate. Minimalni iznos za kupovinu na rate je 600 kn.

ODABERI SVOJU NOSILJKU

Sling nosiljke

Mei Tai nosiljke

Klokanice

WhatsApp Pišite nam na WhatsApp