Najčešća pitanja

U kolekciji LocoLobo© Clicko&Go© Essential dodaci se dokupljuju: gricke za naramenice, torbica na pojasu nosiljke. Nosiljke kolekcije Essential nemaju džep na panelu.
U kolekciji LocoLobo© Clicko&Go© Advanced nosiljke dolaze s besplatnim dodacima: gricke za naramenice, torbica na pojasu nosiljke, integrirani džep na panelu nosiljke.

Zbog izuzetno velike potražnje, rok za izradu i isporuku nosiljki LocoLobo© je 7-14 radnih dana.
Naručite svoju nosiljku, a mi ćemo raditi punom parom da Vas čim prije obradujemo pošiljkom 😉
Hvala na razumijevanju 🙂

U LocoLobo© internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine (odabir u Košarici):

PLAĆANJE POUZEĆEM/OTKUPNO: Nakon isporuke na Vašu adresu, nosiljku ćete platiti gotovinom poštaru. Molimo pripazite da u trenutku dostave imate pripremljen točan iznos otkupnine jer vam poštar neće moći uvijek uzvratiti iznos kusura. Ako odaberete “Plaćanje pouzećem”, poštarina se naplaćuje, a poštar će Vam dodatno naplatiti poštansku proviziju od 1,8% od ukupnog iznosa pošiljke, na što Locolobo ne može utjecati. – (Poštarina se NAPLAĆUJE 50kn)


PLAĆANJE NA RAČUN (Plaćanje virmanom, ili internet bankarstvom): Nakon što odaberete ovaj način plaćanja i potvrdite svoju narudžbu, dobit ćete e-mail s računom u kojem se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ. U slučaju da ne koristite internet bankarstvo, isprintajte račun i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti ili Fini. Nakon uplate na račun tvrtke nosiljku ćemo poslati poštom na Vašu adresu. – (Poštarina je BESPLATNA)

Popust putem kupona iz DM-ove knjižice babybonus možete ostvariti samo na klokanice LocoLobo© Click&Go© iz kolekcije Advanced.
Popust nije moguće iskoristiti za nosiljke čije su cijene već snižene, ili su na akciji i rasprodaji. Popusti se ne mogu zbrajati.
Popust ostvarujete tako što u za to predviđeno polje u košarici, upišete šifru kupona koja je otisnuta na poleđini kupona, crnim masnim slovima. Tada će Vam košarica automatski obračunati popust.

Garancija na sve modele LocoLobo© nosiljki je 5 godina.
LocoLobo© Click&Go© klokanica: Pod garancijom su kopče, svi vitalni šavovi (na pojasu, na naramenicama), što znači da ako dođe do oštećenja kopči i tih šavova nosiljku možete zamijeniti. Oštećenja uzrokovana nesmotrenim rukovanjem nosiljke, slučajnim cijepanjem materijala, habanjem materijala neadekvatnim održavanjem, rupe od moljaca i sl. ne ulaze u garanciju. Također, ako ste krojački intervenirali na nosiljci, garanciju ne priznajemo.
LocoLobo© Mei Tai: Pod garancijom su kopče, svi vitalni šavovi (na pojasu, na naramenicama), što znači da ako dođe do oštećenja kopči i tih šavova nosiljku možete zamijeniti. Oštećenja uzrokovana nesmotrenim rukovanjem nosiljke, slučajnim cijepanjem materijala, habanjem materijala neadekvatnim održavanjem, rupe od moljaca i sl. ne ulaze u garanciju. Također, ako ste krojački intervenirali na nosiljci, garanciju ne priznajemo.
LocoLobo© Sling: Pod garancijom su šav kod prstenova i prstenovi, što znači da ako dođe do oštećenja tog šava i prstenova nosiljku možete zamijeniti. Oštećenja uzrokovana nesmotrenim rukovanjem nosiljke, slučajnim cijepanjem materijala, habanjem materijala neadekvatnim održavanjem, rupe od moljaca i sl. ne ulaze u garanciju. Također, ako ste krojački intervenirali na nosiljci, garanciju ne priznajemo.

Čuvajte račun, jer vrijedi kao garancija! Bez računa garanciju ne priznajemo.

Bebu u Sling nosiljci možete odnijeti iz rodilišta. Što znači da je u njoj možete nositi od rođenja.

Novorođenče i bebu sa nepotpunom kontrolom vratnih mišića nosite u položaju prsa o prsa. U položaju prsa o prsa noge mogu biti unutar nosiljke u položaju žabice, ili mogu biti van nosiljke, no u obje varijante nosiljku dignite do polovice bebine glave kako bi zaštitili glavu.

Dojenački grčići ili kolike nakupine su mjehurića zraka u bebinim crijevima, koje beba udahne pri hranjenju. Da ti mjehurići ne bi stvarali neugodan i vrlo često bolan osjećaj u trbuščiću, odnosno, kako bi ih razbili, najbolje pomaže masaža i kretanje. Kada imate bebu čvrsto uz sebe u LocoLobo© Sling nosiljci, te se krećete, spontano masirate bebin trbuh i razbijate te omražene mjehuriće zraka.
Bebu u LocoLobo© Sling nosiljci možete nositi koliko god želite. Pravilan položaj tijela koji nosiljka zahtjeva, mogu samo pridonijeti bebinom motoričkom razvoju, a vaša blizina i privrženost psihološkom razvoju.
Naravno. Dojenje je moguće u gotovo svim položajima koje ova nosiljka pruža. Također je diskrecija dojenja u javnosti zajamčena time što svoju bebu i prsa možete prekriti repom Sling nosiljke.
Nosiljka je testirana na 35 kg, što je prosječna težina devetogodišnjeg djeteta. Naša preporuka je da dijete nosite do onda kada vam dijete u nosiljci postane preteško. Kako beba bude veća, nošenje će biti i manje intenzivno i nositi ćete u manjim intervalima. Obično se sa nošenjem djece spontano prestaje u mlađoj vrtićkoj dobi.
Sve LocoLobo© nosiljke izrađuju se od prirodnih materijala poput pamuka ili lana.
Najbolje vrijeme za LocoLobo© Mei tai je kada vaša beba ima dobru kontrolu vratnih mišića. Motorički razvoj drugačiji je od bebe do bebe, te neke bebe svoju glavu drže od drugog mjeseca, dok će neke dobru kontrolu imati tek sa 3-4 mjeseca.
Kada polegnete vašu bebu potrbuške, odiže li samostalno glavu od podloge bez nekontroliranog padanja, beba je spremna za LocoLobo© Mei Tai. Još jedan test je kada držite bebu na ramenu u položaju za podrigivanje, a beba ne naslanja svoju glavu na vaše rame, već je drži uspravno.
Kada beba bude spremna za LocoLobo© Mei Tai, možete je nositi u sva tri položaja koje preporučamo, a to su: nošenje prsa o prsa, nošenje na boku i nošenje na leđima.
Nošenje prema vani je položaj koji ne preporučamo u bilo kojoj nosiljci za bebe i djecu. Nošenje bebe od sebe, u položaju gdje su bebina leđa na vašim prsima, bez obzira što se često propagira, nije položaj koji bi vam bilo koji stručnjak pedijatar, fizijatar ili ortoped preporučio. Jedini način da tako nosite svoju bebu je onaj na rukama, ili položaj buddhe u sling marami, no za taj položaj beba mora imati dobru kontrolu vratnih i većeg dijela leđnih mišića. Nošenje bebe u položaju prema vani u klasičnoj klokanici, nije položaj koji se preporučuje. Najvažniji razlog protiv nošenja prema vani je nemogućnost nosiljke da kopira položaj ruku kada nosite bebu u tom položaju u kompaktnoj nosiljci. Detaljnije > 10 razloga protiv nošenja bebe prema naprijed
Nošenje u Mei Tai nosiljci nije ograničeno dobi niti težinom djeteta. Kada vam dijete, dok ga nosite u nosiljci, postane preteško, vrijeme je da se polako opraštate sa nošenjem. U LocoLobo© Mei Tai-u, zahvaljujući položaju na leđima, naravno, ovisno o vašim tjelesnim predispozicijama, svoje dijete možete nositi doista jako dugo, čak do pete godine.
LocoLobo© je razvio kroj nosiljke koji je savršen za male bebe kako i za veće klince. Gledamo li vremenski, u LocoLobo© Mei Tai nosiljci možete nositi dijete oko 57 mjeseci! Što je više nego 10 puta više nego u bilo kojoj drugoj nosiljci. Pomaže kvalitetnom psiho motoričkom razvoju beba i djece, preporučuju ih stručnjaci, a vi imate potpunu korisničku podršku od nas kad god da vam ona zatreba.
Izuzetno je važno napomenuti da sve LocoLobo© nosiljke zahtjevaju da beba tj. dijete u nosiljku bude položena s nožicama u položaj žabice, odnosno da bebina guza i koljena budu u jednakoj ravnini. Tim položajem bebini kukovi su u najpovoljnijem položaju za dobar razvoj. Opterećenje bebine težine nije centrirano, već se raspoređuje, ovisno o djetetovoj dobi i motoričkoj razvijenosti, od vratnih mišića, preko leđa, do guze i kroz kukiće.
Za nošenje bebe u Sling nosiljci, potrebno je pratiti bebin razvoj i time odabirati najpovoljniji položaj nošenja. Sling nosiljka dopušta niz položaja nošenja, od onoga u koljevci, preko boka, prsa o prsa, buddha položaju, te nošenje na leđima.
Vaše maleno djetešce, od začeća , pa sve do rođenja nježno je ljuljuškano i nošeno ispod maminog srca. Ono što bebi treba je postepeno prilagođavanje na svijet u koji je iznenada stigla na dan svoga rođenja. Poznata okolina, kao što su mamina toplina, otkucaji srca, disanje i kretnje poznate osobe, znatno će olakšati bebinu prilagodbu na našu šarenu kuglu. Istraživanja pokazuju da bebe koje se nose znatno manje plaču, mirnije spavaju i u svom budnom stanju znatno su mirnije i u kasnijoj dobi samopouzdanije. Većina bebinog plača povezana je sa traženjem poznatog oslonca, stoga je izrazito bitno biti uz svoju bebu koliko je god to moguće.

Sling nosiljke često se nazivaju najbržim nosiljkama, jer dijete vrlo lako i brzo možete staviti i izvaditi iz nosiljke. LocoLobo© Sling nosiljke izrađuju se od najfinijeg pamuka i lana. Materijal u LocoLobo© Sling nosiljci veže se kroz sistem dva metalna prstena, koja prema opterećenju koje nosite zatežu materijal te se on fiksira u mjestu. Nosiljka se nosi na jednom ramenu, te se težina raspoređuje dijagonalno po tijelu nositelja. Kroj ramena kod LocoLobo© Sling nosiljke je nabrani, što je kroj koji je najudobniji za nošenje. LocoLobo© Sling nosiljku moguće je nositi na lijevom ili desnom ramenu. Sling zatežete koliko je to potrebno kako bi se ona formirala prema bebinim motoričkim razvojem i građi, te na taj način bebina težina je podaprta preko cijelog tijela. Postoji pet položaja nošenja u Sling nosiljci. LocoLobo© Sling nosiljke podržavaju nošenje od rođenja pa sve do fizičkih granica nositelja.

Mei Tai nosiljke tek su nedavno popularizirane u svijetu.
Azijske kulture od pamtivjeka koriste ovakav oblik nosiljke za nošenje djece.
Kombinacija ukrojene, kompaktne nosiljke i marame za nošenje, Mei Tai nosiljke vežu se oko struka, te sistemom dviju dugih traka preko oba ramena.
„Tobolac“ je uvijek krojen široko, pa kao i sling nosiljke, LocoLobo© Mei Tai nosiljka zahtjeva da bebin položaj unutar nosiljke bude što pravilniji.
Bebine nožice postavljene su u položaju „žabice“, odnosno bebina guza i koljena su u jednakoj ravnini.
Težina se pravilno raspoređuje preko cijelog tijela, te je ova nosiljka jedan od najboljih izbora za duge šetnje ili planinarenja.
U Mei Tai nosiljkama preporučaju se nositi djeca sa razvijenom vratnom i leđnom muskulaturom, a položaji nošenja u toj nosiljci su prsa o prsa, bok i na leđima.
Izrađuju se od pamuka ili svile, te dopuštaju bezbroj boja i motiva.
Naravno. Pošaljite nam e-mail, pratite nas na Facebooku, ili nam postavite pitanje u donjem lijevom chat prozorčiću. Na sva pitanja ćemo Vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku.

0911611016
radnim danima, pon.-pet., od 9-16 h

Ako ti se sviđa tekst, podijeli ga s prijateljima:

Naruči ili se posavjetuj

0911611016

pon. – pet.
17-20 h

LocoLobo nosiljke za bebe chat na WhatsApp aplikaciji

Poveži se s nama

i odmah saznaj za popuste i akcije