Nosi me „za po doma“

Uzmemo li u obzir činjenicu da ste, kao mama, sa svojom bebom barem 24 sata dnevno, uključujući i vrijeme dok navodno spavate, pretpostaviti ćemo i da većinu svog vremena, pogotovo dok je beba malena i zajedno se prilagođavate rutini, rasporedu i dnevnom planu, provodite kod kuće.

Jedan običan dan u kući može postati najvažniji.

Jednom kada osvijestite, a to dolazi jako brzo, kako svijet doista nije stao zbog predivnog događaja koji je donio još jedno divno biće u Vašu obitelj, vraćati će se na red i one klasične, obične dnevne obveze koje nazivamo kućanskim poslovima.

Neovisno o tome živite li u dvorcu, kućici sa cvijećem ili na trinaestom katu nebodera, Vaš dom zahtjeva određenu dozu brige o njemu. Vaša mala beba također zahtjeva isto, i iako bi nam većini bila super isprika da ne moramo usisavati, brisati prašinu, kuhati, peglati, zalijevati cvijeće, prati podove i tako dalje, obično se samosvjesno primoramo na brigu o domu. Ta briga i briga o bebi zapravo idu ruku pod ruku, i više je nego poželjno uključiti bebu u svakodnevne poslove koje obavljate, bez obzira koliko ona mala bila.

Ono što Vama treba, kako bi uopće i počeli, su obje slobodne ruke. Naravno da je bebi draže kada je uz Vas, nego u krevetiću, kolicima ili sličnom pomagalu, jer je dinamika i akcija kojoj djeca zapravo teže, puno intenzivnija uz mamu nego pored mame. Jasno, to je zato što su uz mamu uključeni i mnogi drugi podražaji mimo vida i sluha koji su primarni primatelji informacija kada beba promatra svijet iz drugog kuta od vašeg.

Beba u LocoLobo© Sling nosiljci naučiti će puno više o društvu i društvenim obvezama u najranijoj dobi, te će u svojem budnom stanju aktivno razvijati svoje sive stanice. Vrlo često će se dogoditi, i to su nam potvrdili pouzdani izvori stotina mama koje koriste LocoLobo© nosiljke svakodnevno, da beba zaspe. I to je isto sjajna stvar. Biti potpuno miran u dinamičnom okruženju pokazatelj je iskrenog povjerenja i osjećaja sigurnosti, koji Vam, ako ništa drugo, treba imponirati toliko da dignete nos do neba dok pripremate ukusni bolognese ili se razmahujete krpom po sjajnim prozorima.

Ono što Vam želim ovim tekstom reći je, da doista nema pravog ili krivog vremena da svoju bebu nosite, i nositi ćete je najviše dok ste doma, ali to nikako ne znači da sve svoje vrijeme trebate posvetiti samo nošenju bebe. Pustite da teret primi vaša LocoLobo© nosiljka, a Vi se primite čega god želite. Ne morate uopće pospremati što se mene tiče, i možete klopu naručiti iz pizzerije u kvartu, ali dok nosite bebu, nemojte samo nositi bebu. Radite što god Vam padne na pamet, jer ste slobodni raditi baš to.

LocoLobo nosiljke za bebe, klokanica, mei tai, sling
LocoLobo nosiljke za bebe, klokanica, mei tai, sling

A Vaš LocoLobo© Sling, Mei Tai ili klokanica će obaviti sve ostalo kako bi Vaša leđa bila zdrava, ruke slobodne, dan ispunjen, a beba zadovoljna i puna iskustva.

Ako ti se sviđa savjet, podijeli ga s prijateljima:

Naruči ili se posavjetuj

0911611016

pon. – pet.
17-20 h

LocoLobo nosiljke za bebe chat na WhatsApp aplikaciji

Poveži se s nama

i odmah saznaj za popuste i akcije