Sling nosiljke 2019-07-05T16:15:17+02:00

SLING nosiljka
za bebe od rođenja

Testirano | Ergonomski ispravno | Certificirani materijali | OEKO-TEX® STANDARD 100 |
Najudobniji, podesivi tip ramena | Garancija 5 godina | Proizvedeno u Hrvatskoj

Plaćajte karticama Zagrebačke banke
na rate bez kamate i naknade

BESPLATNA DOSTAVA

Zbog izuzetno velike potražnje,
rok za izradu i isporuku nosiljki LocoLobo© Sling je do 5 radnih dana.

Naručite svoju nosiljku, a mi ćemo raditi punom parom da Vas čim prije obradujemo pošiljkom 😉
Hvala na razumijevanju 🙂

LocoLobo? – Odlični za suradnju, prije svega. Posvećuju veliku pažnju izboru materijala i testiranju, što je rijetkost danas.
Nosiljke su kvalitetne izrade, a laneni ring sling je nešto zaista posebno – njega bi svi morali imati u torbici gde god da krenu! Taman se na toliko malo spakira, a dobro dođe kako sa tek rođenim bebama, tako i sa hodajućim jasličarima
Jutros nam je stigao LocoLobo ring sling, osušio se nakon ni 5 minuta (da, morala sam ga ponovno kvasiti za peglanje), i evo, kao što vidite, isprobavanje je uspješno obavljeno

Sandra Simonović, savjetnica za nošenje beba i djece

Ležim pored malog bolesnika, viroza već treći dan. Grintav, ne jede, boli ga gutat, svako malo snižavamo temperaturu… I osjećam potrebu da vam zahvalim na lanenom slingu. Nosimo se, hodamo, grlimo, ljuljuškamo, skidamo temperaturu kožom na kožu…Veliko vam hvala još jednom i od mene velika pohvala za proizvod. Imate zagriženog pobornika vašeg slinga kad god i gdje god. Srdačan pozdrav od Josipe i Zvonimira koji upravo spava omotan slingom (još jedan uspješan transfer).

Josipa Š.K.

Uzela sam ring sling jer sam tražila brzo i jednostavno rješenje za nositi moju mrvicu.
Sling je došao dostavom odmah dan nakon narudžbe – pohvale!
Sling pruža mekanu čvrstoću, jako je udoban i lagan za održavanje. moja mrvica obožava biti u njemu, a mene ne bole leđa. Namjestimo se jako brzo, možemo se dugo nositi, beba se ne znoji u njemu što mi je jako bitno za ljeto te sam mobilna a beba na sigurnom.
Same pohvale i riječi hvale!!! Odličan proizvod koji je nadmašio sva moja očekivanja!!

Paola M.

LocoLobo© Sling nosiljka za bebe i djecu.
Najbrža nosiljka s kojom se možete susresti

Dijete vrlo lako i brzo možete staviti u nosiljku i izvaditi iz nje, te ova nosiljka nema nikakvu dobnu granicu koja bi ograničavala nositelja ili bebu da uživaju u nošenju.

LocoLobo© je registrirano i zaštićeno ime pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo R. Hrvatske, te svako neovlašteno korištenje imena, verbalnog i figurativnog žiga, kazneno je djelo.
LocoLobo© nosiljke patentirani su dizajn pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo R. Hrvatske, te svaka neovlaštena proizvodnja, distribucija i prodaja kazneno je djelo.
LocoLobo© j.d.o.o. je ekskluzivni zastupnik za proizvodnju, distibuciju i prodaju.
Sva prava pridržana.

WhatsApp Pišite nam na WhatsApp