Ovdje ste:/Upute za nošenje LocoLobo Click&Go nosiljke – VELIČINA TODDLER
Upute za nošenje LocoLobo Click&Go nosiljke – VELIČINA TODDLER 2019-05-27T12:20:16+02:00

Upute za nošenje LocoLobo© Click&Go™ nosiljke – VELIČINA TODDLER

PODEŠAVANJE POJASA

Osigurajte pojas tako što ćete prikopčati kopče. Muški dio kopče prvo provucite kroz sigurnosnu gumicu, zatim ga prikopčajte u ženski dio kopče dok ne čujete “klik”. Zategnite pojas, a višak trake složite ispod gumice na traci (ne sigurnosnoj).

*kliknite fotografiju da je uvećate

NOŠENJE NA PRSIMA

Centrirajte bebu na sredinu nosiljke. Smjestite je tako da joj noge stoje simetrično.

Lijevom rukom pridržavajte bebu, a desnom dignite panel preko bebe. Beba treba duboko sjediti u panelu.

Desnom rukom prebacite naramenicu preko desnog ramena, dok bebu držite lijevom rukom.

Zamijenite ruke. Dok držite bebu desnom rukom uhvatite lijevom naramenicu na leđima. Prikopčajte je na lijevu stranu panela nosiljke. Ponovite isto s drugom naramenicom.

Naramenice su prekrižene.

BEBU VADITE IZ NOSILJKE TAKO DA PRVO OTKOPČATE JEDNU NARAMENICU, ZATIM I DRUGU,
UVIJEK PRIDRŽAVAJUĆI BEBU SLOBODNOM RUKOM.
NIKADA NE OTKOPČAVAJTE PRVO POJAS.
NIKADA NE OTKOPČAVAJTE NARAMENICE ISTOVREMENO.

NOŠENJE NA BOKU

Dok Vam je nosiljka na boku centrirajte bebu na sredinu nosiljke. Smjestite je tako da joj noge stoje simetrično.

Desnom rukom pridžavajte bebu, a lijevom dignite panel preko bebe. Beba treba duboko sjediti u panelu.

Lijevom rukom prebacite naramenicu preko lijevog ramena, dok bebu držite desnom rukom.

Zamijenite ruke. Dok držite bebu lijevom rukom uhvatite desnom naramenicu na ledjima. Prikopčajte je na desnu stranu panela nosiljke.

Drugu naramenicu podvucite ispod desne ruke i razvucite preko leđa i ukopčajte u lijevu stranu panela.

Ovo je odličan položaj za dojenje, i za bebe koje žele gledati naprijed a još nisu spremne za nošenje na ledima (nisu savladale samostalno posjedanje). Ovaj položaj je preporučljiv bebama koje žele istraživati svijet i okreću se u smjeru kretanja nositelja.

BEBU VADITE IZ NOSILJKE TAKO DA PRVO OTKOPČATE JEDNU NARAMENICU, ZATIM I DRUGU,
UVIJEK PRIDRŽAVAJUĆI BEBU SLOBODNOM RUKOM.
NIKADA NE OTKOPČAVAJTE PRVO POJAS.
NIKADA NE OTKOPČAVAJTE NARAMENICE ISTOVREMENO.

NOŠENJE NA LEĐIMA

Na svaku naramenicu zakačite remenčiće za pojačanje i naramenice zakopčajte u istu stranu (ne križajte ih na leđima) i ostavite ih malo labave.

Centrirajte bebu na sredinu nosiljke i dignite panel.

Desnom rukom uhvatite obje naramenice i povucite ih jako u stranu dok istovremeno udesno gurate i pojas.

Preko ramena lijevom rukom uhvatite lijevu naramenicu dok desna naramenica ostaje u desnoj ruci.

Navucite obje naramenice i zakopčajte remenčiće za pojačanje. Pritegnite pojačanje, zatim obje naramenice.

bebu vadite iz nosiljke tako da prvo otkopčate pojačanje, zatim izvučete lijevu ruku iz naramenice i uhvatite je desnom rukom. dok su obje naramenice u desnoj ruci i vučete ih prema naprijed, pojas lijevom rukom gurate ulijevo. primite bebu i spustite panel.
NIKADA NE OTKOPČAVAJTE PRVO POJAS.
NIKADA NE OTKOPČAVAJTE NARAMENICE ISTOVREMENO.

SAVJETI ZA UDOBNIJE NOŠENJE

Provjerite je li sve pritegnuto kako treba, jesu li remenčići istih duljina. Smotajte ih da ne vise ako Vam smetaju. Podignite kapuljaču ako treba i prilagodite duljine remenčića tako da ju samo trebate podići i zakopčati (ako Vam je npr. beba zaspala na leđima jer je u tom položaju nespretno prilagođavati remenčiće). Između Vas i bebe treba stati najviše dlan. Vama je udobno i beba je najsigurnija ako je nosiljka dovoljno zategnuta i beba sjedi duboko u panelu. Beba sjeda dublje u panel tako da ju malo podignete i lagano se nagnete prema naprijed dok je namještate. Ako je Vama i bebi udobno možete nesputano uživati u zajedničkim aktivnostima. Grickalice na naremicama nosiljke možete lako skinuti i oprati, a montiraju se pomoću čičak trake. Torbica koja dolazi s nosiljkom praktična je za odlaganje mobitela, novčanika, bebine bočice, naočala ili nekih sitnica. Montira se tako što prije kopčanja pojas provučete kroz torbicu, te tako ona nikada ne može spasti s nosiljke dok je nosite.

Pdf UPUTE

Skinite LocoLobo© Click&Go upute u Pdf formatu

Pdf UPUTE

UPOZORENJE! VAŽNO!
ČUVAJTE UPUTE ZA BUDUĆU UPOTREBU

PRIJE NAMJEŠTANJA I UPOTREBE NOSILJKE OBAVEZNO PROČITAJTE UPUTE
Za prijevremeno rođene bebe, bebe s niskom porođajnom težinom i djecu sa zdravstvenim problemima, potražite savjet zdravstvenog stručnjaka prije upotrebe ovog proizvoda.
Osigurajte da se bebina brada ne oslanja na njena prsa, jer joj tako disanje može biti otežano, što može dovesti do gušenja.
Ovaj proizvod koristite samo za djecu one dobi za koju je ova nosiljka namijenjena • Nositelj treba biti svjestan povećanog rizika od pada svog djeteta iz nosiljke, kako ono postaje aktivnije • Kada nije u upotrebi, nosiljku držite dalje od domašaja djeteta • Provjerite da budete sigurni da su sve kopče i trake osigurane prije svake upotrebe • Prije svake upotrebe, provjerite da šavovi nisu poderani, trake, kopče i material oštećeni • Pobrinite se da dijete u nosiljku smjestite adekvatno, uključujući i pravilno namještanje nogu • dijete mora biti okrenuto licem prema Vama • Nikada ne koristite meku nosiljku kada Vam je ravnoteža ili okretljivost poremećena vježbanjem, mamurlukom ili zdravstvenim stanjem • Nikada ne koristite meku nosiljku dok ste uključeni u aktivnosti kao što su kuhanje i čišćenje, a koje uključuju izvor toplote ili izloženost kemikalijama • Nikada ne nosite nosiljku dok vozite ili ste putnik u motornom vozilu • Ne povlačite, ne zatežite nosiljku pretjeranom snagom • ne koristite oštećenu nosiljku • Nikada ne spavajte dok Vam je beba u nosiljci koju nosite • nikada ne otkopčavajte više od jedne kopče
istovremeno • Uvijek svoju bebu držite čvrsto dok otkopčavate nosiljku

UPOZORENJE! VAŽNO!
RIZIK OD PADA I GUŠENJA

Kako bi izbjegli rizik od pada, pobrinite se da Vam je dijete sigurno postavljeno u nosiljku.
RIZIK OD PADA
• Ova nosiljka je idealna za djecu od 5 kg do 20 kg • Dok koristite ovu nosiljku, konstantno nadgledajte svoje dijete • Prije svake uporabe provjerite da li su sve kopče sigurno zatvorene • Obraćajte posebnu pozornost dok hodate i naginjete se • Nikada se ne saginjite iz struka, saginjite se u koljenima • Ne nosite dijete licem okrenuto prema naprijed • Nikada ne otkopčavajte struk dok Vam je dijete u nosiljci • Nosiljka nije podobna za uporabu tijekom sportskih aktivnosti • Vaša ravnoteža može biti poremećena Vašim i djetetovim pokretima • Proučite i pratite upute za uporabu • Držite nosiljku dalje od vatre
RIZIK OD GUŠENJA
• Novorođenčad ispod 4 mjeseca se mogu ugušiti u ovom proizvodu ako im je lice čvrsto pritisnuto uz Vaše tijelo. Nemojte prečvrsto opasati dijete za Vaše tijelo, ostavite prostora za pokrete glavom • Za svo vrijeme nošenja uklonite sve smetnje djetetovom licu

UPUTE ZA ODRŽAVANJE

Strojno pranje blagim deterdžentom na 40°c. Glačanje na pari. Ne sušiti u sušilici, sušiti na zraku. Prati bez dodatka omekšivača i izbjeljivača.

Poveži se s nama

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Naruči ili se posavjetuj

0911611016
radnim danima, pon.-pet., od 9-16 h

Ne propusti novosti

WhatsApp Pišite nam na WhatsApp