Ovdje ste:/Upute za nošenje LocoLobo Mei Tai nosiljke
Upute za nošenje LocoLobo Mei Tai nosiljke 2019-05-27T12:20:50+02:00

Upute za nošenje LocoLobo© Mei Tai nosiljke

NOŠENJE NA PRSIMA

važno je da cijelo vrijeme čvrsto držite naramenice i ne popuštate.
izmedu vas i bebe, kada se zavežete smije ostati mjesta za jedan ispruženi dlan.
kada stavljate dijete u nosiljku, budite uvjereni da je dobro raspoloženo, odmorno i sito.
uvijek vežite dupli čvor na nosiljci.

Vežite Mei Tai oko sebe kao pregaču. Vežite uvijek samozatežućim, duplim čvorom. Panel neka visi ispred Vas.

Centrirajte bebu na sredinu nosiljke tako da joj noge stoje simetrično u položaju žabice. Podignite panel preko bebe i prebacite naramenice preko ramena. Pridržavajte bebina leđa dok namještate panel i naramenice.

Prekrižite naramenice na leđima pridržavajući bebu jednom rukom dok drugom zatežete naramenicu. Kad su Vam obje naramenice u rukama stegnite nosiljku.

Naramenice križajte pod bebinom guzom tako da svaku prvo prebacite preko prve noge i podvučete pod drugu.

Vežite naramenice samozatežućim duplim čvorom na leđima.

NOŠENJE NA BOKU

važno je da cijelo vrijeme čvrsto držite naramenice i ne popuštate.
izmedu vas i bebe, kada se zavežete smije ostati mjesta za jedan ispruženi dlan.
kada stavljate dijete u nosiljku, budite uvjereni da je dobro raspoloženo, odmorno i sito.
uvijek vežite dupli čvor na nosiljci.

Vežite panel oko sebe kao pregaču i rub panela neka Vam bude ispod pupka. Panel je tako smješten na polubok, bok. Uvijek vežite samozatežućim čvorom.

Bebu podignite i namjestite ju simetrično u položaj žabice. Podignite panel preko bebe i centrirajte ju. Uvijek držite bebu jednom rukom.

Prednju naramenicu prebacite preko ramena, a bočnu podvucite visoko ispod ruke.

Naramenice prekrižite na leđima i stegnite nosiljku. Vežite naramenice samozatežućim čvorom.

Ovo je odličan položaj za dojenje, i za bebe koje žele gledati naprijed a još nisu spremne za nošenje na ledima (nisu savladale samostalno posjedanje). Ovaj položaj je preporučljiv bebama koje žele istraživati svijet i okreću se u smjeru kretanja nositelja.

NOŠENJE NA LEĐIMA

važno je da cijelo vrijeme čvrsto držite naramenice i ne popuštate.
izmedu vas i bebe, kada se zavežete smije ostati mjesta za jedan ispruženi dlan.
kada stavljate dijete u nosiljku, budite uvjereni da je dobro raspoloženo, odmorno i sito.
uvijek vežite dupli čvor na nosiljci.

Mei Tai svežite kao pregaču na bok samozatežući čvorom. Bebu podignite i namjestite ju simetrično u položaj žabice, te podignite panel preko bebe. Uvijek ju držite jednom rukom.

Držeći čvrsto i stegnuto obje naramenice u ruci povucite bebu dalje na bok i prema leđima sebi ispod ruke dok se istovremeno saginjete prema naprijed ravnih leđa. Zategnite naramenice i panel.

Zategnite naramenice i križajte ih pod bebinom guzom tako da svaku naramenicu prevučete preko prve noge iza koljena zatim ispod druge.

Vežite naramenice ispred sebe u samozatežući dupli čvor.

SAVJETI ZA UDOBNIJE NOŠENJE

Provjerite je li sve pritegnuto kako treba. Podignite kapuljaču ako treba i prilagodite duljine remenčića tako da ju samo trebate podići i zakopčati (ako Vam je npr. beba zaspala na leđima jer je u tom položaju nespretno prilagođavati remenčiće). Između Vas i bebe treba stati najviše dlan. Vama je udobno i beba je najsigurnija ako je nosiljka dovoljno zategnuta i beba sjedi duboko u panelu. Beba sjeda dublje u panel tako da ju malo podignete i lagano se nagnete prema naprijed dok je namještate. Ako je Vama i bebi udobno možete nesputano uživati u zajedničkim aktivnostima.  Grickalice na naramenicama nosiljke možete lako skinuti i oprati, a montiraju se pomoću čičak trake.   Torbica koja dolazi s nosiljkom praktična je za odlaganje mobitela, novčanika, bebine bočice, naočala ili nekih sitnica. Montira se tako što prije kopčanja pojas provučete kroz torbicu, te tako ona nikada ne može spasti s nosiljke dok je nosite.

Pdf UPUTE

Skinite LocoLobo© Mei Tai upute u Pdf formatu

Pdf UPUTE

UPOZORENJE! VAŽNO!
ČUVAJTE UPUTE ZA BUDUĆU UPOTREBU

PRIJE NAMJEŠTANJA I UPOTREBE NOSILJKE OBAVEZNO PROČITAJTE UPUTE
• Prije svake upotrebe, provjerite da šavovi nisu poderani, i materijal oštećen • Pobrinite se da dijete u nosiljku smjestite adekvatno, uključujući i pravilno namještanje nogu • dijete mora biti okrenuto licem prema vama • Prijevremeno rođene bebe, novorođenčad s respiratornim problemima i bebe ispod 4 mjeseca starosti su u velikom riziku od gušenja • Nikada ne koristite nosiljku kada Vam je ravnoteža ili okretljivost poremećena vježbanjem, mamurlukom ili zdravstvenim stanjem • Nikada ne koristite nosiljku dok ste uključeni u aktivnosti kao što su kuhanje i čišćenje, a koje uključuju izvor topline ili izloženost kemikalijama • Nikada ne nosite nosiljku dok vozite ili ste putnik u motornom vozilu • Ne povlačite, ne zatežite nosiljku pretjeranom snagom • Ne koristite oštećenu nosiljku • Nikada ne spavajte dok Vam je beba u nosiljci koju nosite • Uvijek osigurajte svojoj bebi neometan protok zraka u svakom trenutku • Uvijek svoju bebu držite čvrsto dok skidate nosiljku

UPOZORENJE! VAŽNO!
RIZIK OD PADA I GUŠENJA

RIZIK OD PADA
• Ova nosiljka je idealna za djecu od 4. mjeseca starosti do 20 kg težine • Dok koristite ovu nosiljku, konstantno nadgledajte svoje dijete • Obraćajte posebnu pozornost dok hodate i naginjete se • Nikada se ne saginjite iz struka, saginjite se u koljenima • Ne nosite dijete licem okrenuto prema naprijed • Nosiljka nije podobna za uporabu tijekom sportskih aktivnosti • Vaša ravnoteža može biti poremećena Vašim i djetetovim pokretima • Proučite i pratite upute za uporabu • Držite nosiljku dalje od vatre
RIZIK OD GUŠENJA
• Novorođenčad ispod 4 mjeseca se mogu ugušiti u ovom proizvodu ako im je lice čvrsto pritisnuto uz Vaše tijelo. nemojte prečvrsto opasati dijete za Vaše tijelo. ostavite prostora za pokrete glavom • Za svo vrijeme nošenja uklonite sve smetnje djetetovom licu

UPUTE ZA ODRŽAVANJE

 

Prati ručno ili u perilici rublja na programu za ručno pranje, na 40ºC, bez centrifuge i programa za sušenje, glačati na srednjoj temperaturi, izbjegavajući podstavljene dijelove. ne koristiti izbjeljivač, niti deterdžente koji u sebi sadrže optičke izbjeljivače.

Poveži se s nama

Facebook By Weblizar Powered By Weblizar

Naruči ili se posavjetuj

0911611016
radnim danima, pon.-pet., od 9-16 h

Ne propusti novosti

WhatsApp Pišite nam na WhatsApp