Dojenje u LocoLobo© nosiljkama

Jako često imamo pozive i mailove s pitanjem: „Mogu li svoju bebu dojiti u LocoLobo nosiljci?“ Naš odgovor je uvijek: „Naravno da možete.“, ali ostaje nam odgovor na pitanje : „Kako?“

Dojenje u LocoLobo© Sling nosiljci:

Krenimo od samog početka: Kada imate novorođenče ili malu bebu, najčešći položaj dojenja je položaj prsa o prsa. Takav isti položaj omogućava LocoLobo© Sling nosiljka, s time da dojenjem u Slingu imate i dodatak za diskretno dojenje – rep nosiljke. Nekim mamama diskrecija je iznimno važna, što zbog toga što se ne osjećaju udobno dojiti u javnosti, što zbog pojačane količine podražaja koji neprestano stimuliraju bebu da prestane sa hranjenjem i interesira se o okolini. Kada prekrijete bebu i sebe repom LocoLobo© Sling nosiljke, beba papa na miru, Vi ste mirni od znatiželjnih pogleda i cijeli obrok traje onoliko koliko bi trebao trajati, bez prekida i odugovlačenja.
No prije nego se prekrijete repom, bebu trebate postaviti u položaj prsa o prsa. Kako ćete to napraviti u LocoLobo© Sling nosiljci pogledajte u ovim uputama.

Dojenje u LocoLobo© Mai Tai nosiljci i Click&Go klokanici:

S obzirom da je nosiljka kompaktnija, rotacije u razne položaje nisu opcija. Ono što radite kada nosite bebu u Mei Tai nosiljci ili Click&Go klokanici, a vrijeme je obroka, je da lagano otpustite dužinu naramenica, kako bi spustili bebu, odnosno bebinu glavu na razinu vaših prsiju. Bilo da nosite u položaju prema naprijed ili na boku, zadatak Vam je da odvežete čvor od naramenica, otpustite nosiljku i ponovno zavežete dupli čvor. Sve to, uz malo prakse, raditi ćete u hodu i bez razmišljanja, to vam govorimo  i iz osobnog, a i iskustva svih LocoLobo© mama dojilica. Po završetku obroka, vratite nosiljku u raniji položaj kako bi nastavili svojim putom dalje sa savršenim rasporedom težine.
Ono što se najčešće događa nakon papanja je da beba podrigne i zaspe. Ne morate podizati bebu u položaj za podrigivanje (izuzev toga ako ste dojili u položaju kolijevke, onda bebu pažljivo iz horizontalnog  podignite u uspravan položaj), jer već je u položaju koji masira trbuščić, potiče dobru probavu i sprječava kolike.
U svakom slučaju, ono što trebate osigurati kako bi olakšali obroke „u hodu“ je adekvatna odjeća. Ona treba sadržavati majicu i grudnjak koje lako možete pomaknuti i osloboditi prsa, bez da majicu podižete ili se dugo i nepotrebno otkopčavate. To nisu nikakve posebne majice, dovoljno je imati rastezljivu pamučnu majicu na preklop ili onu šireg ovratnika ili dubljeg dekoltea, i  sportski ili grudnjak za dojenje.

LocoLobo nosiljke za bebe, klokanica, mei tai, sling

Dobar tek i dobru šetnju želi Vam LocoLobo©.

Ako ti se sviđa savjet, podijeli ga s prijateljima:

Naruči ili se posavjetuj

0911611016

radnim danima,
pon.-pet., 10-17 h

LocoLobo nosiljke za bebe chat na WhatsApp aplikaciji

Poveži se s nama

i odmah saznaj za popuste i akcije