Kada te vrijeme prevari ili kako šetati s bebom u LocoLobo© nosiljci po kiši

Idealno bi bilo da danju sunce sja, temperatura okoline ne pada ispod 25°C, da uvijek postoji osunčana i sjenovita strana šetnice. Pa da biraš kako ti je drago, sa naočalama na nosu i šeširićem na bebinoj glavi. Da ptičice cvrkuću i da su stopala bosa i prstići mašu po zraku. Najbolje bi bilo da su večeri ugodne i prozori otvoreni. Najbolje bi bilo da smo po cijele dane vani na otvorenom skupljajući D vitamin na najprirodniji način. Da, bilo bi najbolje da je tako.

Ali tako nije, i jesen je stigla sve ljepša i veličanstvena u svim svojim bojama. Jesen sa gumenim čizmama i kišobranima, jesen sa jutarnjom maglom i hladnjikavim nosićem iz kojeg možda, prvi put u životu, curi mali šmrkljić. Planirate li se zatvoriti u sigurne temperature svog doma, sa idealnom količinom vlage u zraku i bez straha od prokišnjavanja? Nemojte. Dajte svojoj bebi iskustvo prve jeseni, iz sigurnosti Vašeg zagrljaja, radije nego iz kolica sa ceradom i debelom dekom preko nogu, koja uvijek tako uporno klizi sa mjesta gdje je utaknuta.

Izaći vani na kišu ili vjetar nije nikakav problem ako se dobro pripremite za šetnju, a svježi jesenski zrak dobrodošao je za jačanje bebinog imuniteta. Ne treba Vam oprema svemirskog ratnika, dvadeset slojeva odjeće, bunda i cerada. Sve što Vam treba je Vaš Sling, Mei Tai ili nosiljka Klokanica. Padne li kiša, treba Vam i kišobran. I to je to.

Bebu nikako nemojte pretjerano zabundavati u strahu da će joj biti hladno. Lako je procijeniti kako obući bebu – obucite je kako oblačite sebe. To vrijedi isključivo i samo kada bebu nosite u LocoLobo© nosiljci. Beba samostalno puno teže proizvodi tjelesnu toplinu nego što to rade odrasli, ali kada je u Vašem zagrljaju, Vi ćete kompenzirati eventualni nedostatak topline svojim tijelom te bebi biti hodajući radijator. Ne postoji naprava ili dječja oprema koja će bebu bolje grijati od Vašeg tijela, a ruke će Vam u svakom trenutku biti slobodne, i ono što je najvažnije, biti ćete neograničeno pokretni. Ući u gradski prijevoz, zaobići lokve, prijeći cestu, proći kroz gužvu ili uske nogostupe koji su postali divlje parkiralište – ništa od toga Vam neće predstavljati problem.

Štoviše, nećete niti razmišljati o svemu tome i uštedjeti ćete vreću živaca.

Dakle, sa jedne strane grije mama ili tata, s druge nosiljka. Imate li sumnje u to da bebi leđa nisu dovoljno topla, pretvarajte se da ste trudnica. Obucite malo poveću jaknu kojom možete zakopčati i sebe i bebu istovremeno, što znači da ste nosiljku i bebu stavili prije nego ste obukli jaknu.

Možete se i ozbiljnije opremiti LocoLobo© coverom/jaknom za nosiljku. Zatoplite bebine nožice i glavu, a sve ostalo biti će potpuno na sigurno od utjecaja tih nezgodnih vremenskih uvjeta, koji više i nisu toliko nezgodni, zar ne?

Prevarilo Vas je vrijeme? Prevarite Vi njega!

Ako ti se svideo tekst, podijeli ga s prijateljima:

Naruči ili se posavjetuj

0911611016

pon. – pet. 9-16 h

LocoLobo nosiljke za bebe chat na WhatsApp aplikaciji

Poveži se s nama

i odmah saznaj za popuste i akcije