Načini plaćanja

U LocoLobo internet trgovini možete plaćati na sljedeće načine (odabir u Košarici):

PLAĆANJE POUZEĆEM/OTKUPNO (Poštarina se NAPLAĆUJE 50kn): Nakon isporuke na Vašu adresu, nosiljku ćete platiti gotovinom kuriru/poštaru. Molimo pripazite da u trenutku dostave imate pripremljen točan iznos otkupnine jer vam poštar neće moći uvijek uzvratiti iznos kusura. Ako odaberete “Plaćanje pouzećem”, poštarina se naplaćuje, a poštar će Vam dodatno naplatiti poštansku proviziju od 1,8% od ukupnog iznosa pošiljke, na što Locolobo ne može utjecati.


PLAĆANJE NA RAČUN (Plaćanje virmanom, ili internet bankarstvom) (Poštarina je BESPLATNA): Nakon što odaberete ovaj način plaćanja i potvrdite svoju narudžbu, dobit ćete e-mail s računom u kojem se nalaze svi podaci koje trebate za uplatu: broj računa na koji trebate uplatiti iznos o kojem je riječ. U slučaju da ne koristite internet bankarstvo, isprintajte račun i navedeni iznos uplatite na bilo kojem mjestu gdje i inače plaćate svoje račune: u banci, pošti ili Fini. Nakon uplate na račun tvrtke nosiljku ćemo poslati poštom na Vašu adresu.


PLAĆANJE KARTICOM (Poštarina je BESPLATNA): Plaćanje je moguće jednokratno i obročno, MasterCard®, Maestro®, Visa®, Visa Premium®, Diners (uskoro) karticama.
Plaćanje na rate je moguće sljedećim karticama:
PBZ: Maestro® 2-6 rata, Visa® 2-6 rata, Visa Premium® 2-6 rata
ERSTE: MasterCard® 2-6 rata, Maestro® 2-6 rata, Visa® 2-6 rata (uskoro)

ODABERI SVOJU NOSILJKU

Sling nosiljke

Mei Tai nosiljke

Klokanice

Naruči ili se posavjetuj

0911611016

radnim danima,
pon.-pet., 1630-20 h

LocoLobo nosiljke za bebe chat na WhatsApp aplikaciji

Poveži se s nama

i odmah saznaj za popuste i akcije