LocoLobo© Sling
Nosiljka za bebe od rođenja,
koju podešavate prema sebi.

Okvirna težin LocoLobo Sling nosiljke

Okvirna
težina
nosiljke

LocoLobo Sling nosiljka za bebe od rođenja

Za bebe
od rođenja

LocoLobo Sling nosiljka za bebe od rođenja

Pet
položaja
nošenja

Maksimalna nosivost.
*prema EU preporukama

Testirano | Ergonomski ispravno | Certificirani materijali | OEKO-TEX® STANDARD 100 | Garancija 5 godina | Najudobniji, podesivi tip ramena | Besplatna dostava

.

Zbog izuzetno velike potražnje,
rok za izradu i isporuku nosiljki LocoLobo© Sling je do 14 radnih dana.
Naručite svoju nosiljku, a mi ćemo raditi punom parom da Vas čim prije obradujemo pošiljkom ;-)
Hvala na razumijevanju :-)

Tvoje mišljenje nam je važno.
Samo najbolje za bebe i roditelje.

LocoLobo? – Odlični za suradnju, prije svega. Posvećuju veliku pažnju izboru materijala i testiranju, što je rijetkost danas.
Nosiljke su kvalitetne izrade, a laneni ring sling je nešto zaista posebno – njega bi svi morali imati u torbici gde god da krenu! Taman se na toliko malo spakira, a dobro dođe kako sa tek rođenim bebama, tako i sa hodajućim jasličarima
Jutros nam je stigao LocoLobo ring sling, osušio se nakon ni 5 minuta (da, morala sam ga ponovno kvasiti za peglanje), i evo, kao što vidite, isprobavanje je uspješno obavljeno

Sandra Simonović, savjetnica za nošenje beba i djece

Ležim pored malog bolesnika, viroza već treći dan. Grintav, ne jede, boli ga gutat, svako malo snižavamo temperaturu… I osjećam potrebu da vam zahvalim na lanenom slingu. Nosimo se, hodamo, grlimo, ljuljuškamo, skidamo temperaturu kožom na kožu…Veliko vam hvala još jednom i od mene velika pohvala za proizvod. Imate zagriženog pobornika vašeg slinga kad god i gdje god. Srdačan pozdrav od Josipe i Zvonimira koji upravo spava omotan slingom (još jedan uspješan transfer).

Josipa Š.K.

Uzela sam ring sling jer sam tražila brzo i jednostavno rješenje za nositi moju mrvicu.
Sling je došao dostavom odmah dan nakon narudžbe – pohvale!
Sling pruža mekanu čvrstoću, jako je udoban i lagan za održavanje. moja mrvica obožava biti u njemu, a mene ne bole leđa. Namjestimo se jako brzo, možemo se dugo nositi, beba se ne znoji u njemu što mi je jako bitno za ljeto te sam mobilna a beba na sigurnom.
Same pohvale i riječi hvale!!! Odličan proizvod koji je nadmašio sva moja očekivanja!!

Paola M.
NAPIŠI I TI SVOJ REVIEW

Svoje utiske ili preporuku možete podijeliti s drugim roditeljima na našoj Facebook stranici:

NAPIŠI I TI SVOJ REVIEW
Najudobnija Sling nosiljka
s kojom se možete susresti.

Dijete vrlo lako i brzo možete staviti u nosiljku i izvaditi iz nje, te ova nosiljka nema nikakvu dobnu granicu koja bi ograničavala nositelja ili bebu da uživaju u nošenju.
• Materijal u LocoLobo© Sling nosiljci veže se kroz sistem dva metalna prstena, koja prema opterećenju koje nosite zatežu materijal te se on fiksira u mjestu.
• LocoLobo© Sling nosiljka se nosi na jednom ramenu, a dijagonalna rastezljivost tkanine omogućuje bolju raspodjelu težine.
• LocoLobo© Sling nosiljku moguće je nositi na lijevom ili desnom ramenu. Sasvim je svejedno jeste li ljevoruk/a ili dešnjak/inja.
• LocoLobo© Sling nosiljka dizajnirana je sa nabranim tipom ramena, koji je najudobniji za nošenje.
• LocoLobo© Sling nosiljku zatežete koliko je to potrebno kako bi se ona formirala prema bebinim motoričkim razvojem i građi, te na taj način bebina težina je podaprta preko cijelog tijela.
• Postoji 5 položaja nošenja u LocoLobo© Sling nosiljci. Za nošenje bebe u Sling nosiljci, potrebno je pratiti bebin razvoj i time odabirati najpovoljniji položaj nošenja.
• LocoLobo© Sling nosiljka dopušta niz položaja nošenja, od onoga
preko boka, prsa o prsa, Buddha položaja, te nošenje na leđima.
• LocoLobo© Sling nosiljke podržavaju nošenje od rođenja pa sve do fizičkih granica nositelja.
• LocoLobo© Sling nosiljke jednako su prilagođene novorođenčadi, bebama, kao i djeci mlađe vrtićke dobi.

Najudobniji,
nabrani tip
ramena

Trake za
fiksiranje
ramena

Prstenovi
testirani na
toksičnost

Praktični džep
na repu
nosiljke

Možda želiš
… podesivu klokanicu:

LocoLobo© je registrirano i zaštićeno ime pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo Republike Hrvatske, te svako neovlašteno korištenje imena, verbalnog i figurativnog žiga, kazneno je djelo. | LocoLobo© nosiljke patentirani su dizajn pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo R. Hrvatske, te svaka neovlaštena proizvodnja, distribucija i prodaja kazneno je djelo. | Locolobo j.d.o.o. je ekskluzivni zastupnik za proizvodnju, distibuciju i prodaju. | © Sva prava pridržana.