Vrijeme nošenja

Istinsko vrijeme nošenja Vaše bebe počinje od začeća. Roditelji gotovo uvijek gledaju na trudnoću kao na razdoblje između dva života – ono prije bebe i ono poslije bebe. To je gotovo ispravna definicija procesa koji Vam se događa u tih nevjerovatnih devet mjeseci – Vaše tijelo se priprema na nova iskustva, iako ih gotovo nikada ne dočekate potpuno spremni, Vaš um prihvaća nove poglede na situacije u kojima se nalazite, hormoni eksplodiraju sada, da bi kasnije imali neograničenu količinu strpljenja i tolerancije, a Vaša beba … raste i nosi se u maminom trbuhu.

Nije lako naći se u potpuno nepoznatom okruženju, odvojen od sigurnosti nakon što ste prošli težak put jer niste mogli ostati tamo gdje ste bili potpuno zaštićeni.

Ta fantastična simbioza majke i nerođene bebe ne može se definirati standardnim metodama u proračunima i istraživanjima, to je povezanost koju osjećate još od prvog dana kada ste postale svjesne da ste žene i da ćete postati majke.

Ništa na svijetu ne možete voljeti više od svog djeteta, a ista stvar dolazi i sa druge strane pupčane vrpce. Trudnice sjaje, preljepe su, jer su u konstantnoj poveznici sa nepresušnim izvorom ljubavi. Tako ćete svoju najveću ljubav nositi 40 tjedana, dok ne dođe vrijeme da se pogledate oči u oči. No prije nego upoznate svoju bebu, ona će provesti svoj predživot upoznajući Vas. Od boje Vašeg glasa kada ste sretni, do onog kada ste tužni. Vrijeme kada se volite probuditi, i sve one sitne sate kada niste mogli zaspati. Dodire bliske osobe kojih ste u to vrijeme i previše željni, svaku Vašu misao, sve što Vas brine, ljuti i sve ono što Vas usrećuje i čini zadovoljnom. Svaki Vaš udah i izdah, otkucaje srca dok spavate i one dok se žurite stići na autobus.

Zaplešite, vidjeti ćete da je ovo jedini trenutak kada tango možete plesati “sami”. Kada dođe dan da se napokon pogledate u oči, i kada Vaša beba dođe na svijet, imajte na umu da ste vi jedina i najveća poveznica sa onim što je prije znala i svijetom gdje je upravo došla. Nije lako naći se u potpuno nepoznatom okruženju, odvojen od sigurnosti nakon što ste proši težak put jer niste mogli ostati tamo gdje ste bili potpuno zaštićeni. Zato pokažite svojoj bebi da jedina stvar koja se promijenila je ta da je sada možete čvrsto zagrliti, a da i dalje udišete isti zrak, volite istu glazbu i uvijek ste zajedno.

Najveći dokaz da nema potrebe za brigu je Vaša blizina. Budite uz bebu, mazite je i nosite, tako će se osjećati ugodno i biti će mirna. Kako bi savršeno uklopili bebine potrebe sa vlastitim potrebama, najbolje je bebu ponjeti i nositi, jer to je najbliže onome kada je bila u trbuhu. Kako se ne bi iz dana u dan sve više opterećivali, i kako bi imali slobodne ruke, tu su za Vas LocoLobo© nosiljke.

Možda najbolje majčinsko pomagalo od kada je izmišljena perilica rublja ili maskara – ruke slobodne, težina pravilno rasopređena, a srce i beba na mjestu. Što Vam još treba? Ah da, telefon da nazovete prijateljice i nađete se u gradu na kavi.

Svijet je Vaš, sada je vrijeme da upoznate bebu sa njim. Što sve možete sa svojim Slingom? Apsolutno i potpuno sve, u društvu Vaše najdraže male osobe.

Ako ti se sviđa savjet, podijeli ga s prijateljima:

Naruči ili se posavjetuj

0911611016

pon. – pet. 9-16 h

LocoLobo nosiljke za bebe chat na WhatsApp aplikaciji

Poveži se s nama

i odmah saznaj za popuste i akcije