Zimsko nošenje – najtoplije doba godine

Kada zahladi i nama velikima se ne da izlaziti vani na zimu, no ponekad je zimska šetnja neizbježna, a ima i vremena kada je baš taj snježni zrak potreban i važan. Kako izići vani po vremenu kojem ženin mozak govori da ostane zamotana u dekicu sa šalicom toplog napitka, uz laganu glazbu ili film, dok beba drijemka uljuljkana u snovima, i sve je tako mirno, miriše na snijeg, klinčiće i skore poklone ispod jelke?

Doista? Morate izići?
Ok, nema problema. Strategija, razrada plana, mantranje, provjeravanje opreme, cilj, pravac, vrijeme potrebno za provedbu, kalkulacija gubitka tjelesne topline tokom izvršenja zadatka, pogled na bebu koja drijemka…a da odgodimo za sutra, ha?

Stop. Nema natrag. Što nam zima može?
Ok, hladno je. Znamo to. Svake zime je hladno. Po čemu je ova zima drugačija? Ovo je prva zima Vaše male bebe. Imate još jedno malo tijelo koje trebate dobro utopliti i zadržati tu temperaturu cijelo vrijeme dok ste vani. Kako?

Tjelesna toplina najviše se gubi kroz ekstremitete – noge i ruke, kao i glavu (nosić i usta). Utoplite bebine noge i ruke mekom odjećom u više slojeva, štramplice, štucne, papučice, čarapice, hlačice, dupli rukavići i jaknica i obavezno kapa.

Utoplite i sebe koliko Vam je potrebno. Kako je beba posve mala da bi samostalno na niskim temperaturama održavala svoju tjelesnu temperaturu, morati ćete joj pomoći.

Ako je u kolicima, daleko od Vas, ugrijana će ostati točno onoliko koliko kombinezon ili/i deka zadržava temperaturu doma iz kojeg izlazite. Bude li u Vašem naručju, zadržavanje temperature ovisi o Vašoj proizvodnji iste. Što mislite kojoj bebi će biti toplije i ugodnije?

Rješenje – nosiljka i cover/jakna za nosiljku.
LocoLobo© Click&Go™ nosiljka je dizajnirana tako da između Vašeg i bebinog tijela nema ničega, odnosno, prijenos tjelesne topline nema prepreku. Stavite bebu u LocoLobo© Click&Go™, tik do svog tijela, i toplina tijekom cijelog zimskog izlaska biti će zagarantirana. Štoviše, toplo će biti i Vama i bebi. Topli zrak koje Vaše tijelo kretnjom proizvodi, akumulirati će se između Vas i dio istog prenositi će se na bebino tijelo. Dio tog istog zraka ostati će konstantno između Vas i bebe, osiguravajući i Vama izvor topline koliko god vani hladno bilo. Nije zabadava zagrljaj toliko važan. A LocoLobo© cover za nosiljku će Vam dodatno pomoći.

Toplo Vam je oboma sa prednje strane tijela, još samo da osiguramo i leđa, i cilj, pravac i zadatak na hladnim ulicama mogu krenuti u provedbu. Samo jedna šira jakna riješiti će i ovaj problem. Kada ste namjestili nosiljku, preko nosiljke obucite jaknu, pa je zakopčajte tako da prekrijete i bebina leđa. Ako ste u nedostatku dovoljno velike jakne, ona dekica iz kolica gotovo jednako dobro može ispuniti zadatak, ili LocoLobo© cover za nosiljku. Jakna na Vas, a coverom prekrijte bebina leđa, pa krajeve utisnite unutar nosiljke. I viola!

Torba, ruksak ili ono što Vam treba kao dodatak, zadatak ispunjen u tren oka, pa se ponovno možete vratiti na početak naše priče, gdje lagano ispijate topli čaj ili kakao, a Vaša beba drijemka i sanja o novom iskustvu zime, o mirisu kestena, o Božićnim svjetlima i maminom toplom zagrljaju, sve što ste joj upravo Vi maločas pružili, a pokloni koje ste kupili u Vašoj maloj avanturi čekaju zamatanje u najšarenije papire ikad. Zima je divno iskustvo, pružite ga svojoj maloj bebi.

Ako ti se sviđa tekst, podijeli ga s prijateljima

Naruči ili se posavjetuj

0911611016

pon. – pet.
17-20 h

LocoLobo nosiljke za bebe chat na WhatsApp aplikaciji

Poveži se s nama

i odmah saznaj za popuste i akcije